Політика конфіденційності - СвітЛиця
Спеціальна пропозиція

Реєструючись в особистому кабінеті, Ви підтверджуєте, що ознайомилися та погоджується на обробку персональних даних.

Згода на обробку персональний даних:

  • Я надаю згоду на обробку* своїх персональних даних, зазначених мною під час реєстрації на веб-порталі svit-lytsia.com.ua;
  • Я підтверджую те, що ознайомлений(-а) з текстом Повідомлення суб’єкту персональних даних** та правами, наданими мені згідно зі ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”***;
  • з метою надання мені послуг, я надаю згоду на використання своїх персональних даних ТОВ «ПЕРША УКРАЇНСЬКА ГОМЕОПАТИЧНА КОСМЕТИКА» (Київ, 02140 вул. О.Мишуги, 10, 2 пов., тел. 044 377 51 15).

* Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних»)

**Повідомлення суб’єкту персональних даних:

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» Ваші персональні дані, у складі та змісті, зазначених в електронній анкеті під час реєстрації на веб-порталі, включені до бази персональних даних, власником якої є ТОВ «Перша українська гомеопатична косметика» (Київ, 02140 вул. О.Мишуги, 10, 2 пов., тел. 044 377 5115), з метою забезпечення надання послуг дистанційного підвищення кваліфікації, а також отримання Вами корисної бізнес-інформації, характеристик та особливостей застосування продукції аптечного асортименту, дистанційних маркетингових досліджень.

***Відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника / розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш, як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу власнику / розпоряднику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником / розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (Омбудсмена) або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Адміністрація сайту svit-lytsia.com.ua з повагою відноситься  до прав наших Клієнтів. Ми беззаперечно приймаємо важливість конфіденційності особистої інформації відвідувачів нашого сайту. Нижче перераховані відомості про інформацію, яку ми отримуємо, коли Ви користуєтеся нашим сайтом.

Які дані збираються

При добровільній реєстрації в Особистому кабінеті, Ви відправляєте своє Ім’я та E-mail (можливо інші дані) через форму реєстрації.

Як ці дані використовуються

На сайті використовуються кукі (Cookie) та дані про відвідувачів сервісом Google Analytics. За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з ціллю поліпшення його змісту, функціональних можливостей та, як наслідок, створення якісного контенту та підвищення рівня обслуговування.

Ви можете в будь-який момент змінити настройки свого браузера так, щоб він блокував усі файли cookie та повідомляє про відправлення цих файлів. Врахуйте при цьому, що деякі функції не зможуть працювати належним чином.

Як ці дані захищаються

Для захисту Ваших персональних даних ми використовуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні міри безпеки. Ми дотримуємося різних міжнародних стандартів контролю, спрямованих на операції з особистою інформацією, які включають певні міри контролю по захисту інформації, зібраної в Інтернеті. Особиста інформація Клієнтів, зібрана при реєстрації (або будь-яким іншим способом) не буде передана або продана третім особам.

Згода з розсилкою

Заповнюючи форму на сайті – Ви погоджуєтеся з нашою політикою конфіденційності.

Уся особиста інформація, яка передана Вами при реєстрації на нашому сайті, може бути в будь-який момент змінена або повністю видалена з нашої бази згідно Вашого запиту. Для цього Вам необхідно зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом, використовуючи нашу контактну інформацію.

Якщо Ви хочете відмовитися від отримання нашої розсилки, Ви можете це зробити в будь-який момент за допомогою спеціальної кнопки, яка знаходиться в Вашому особистому кабінеті.